top of page
ElinaPietilä.jpg

ELÄINLÄÄKÄRI

Olen Elina ”Enna” Pietilä, 25 vuotta sitten eläinlääkäriksi valmistunut ja parikymmentä vuotta pelkästään eri eläinlajien silmäsairauksien parissa työskennellyt eläinlääkäri.

Virallisia silmätarkastuksia olen tehnyt jo yli 15 vuoden ajan. Silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon jälkeen suoritin nelivuotisen eurooppalaisen eläinten silmäsairauksien erikoistumiskoulutuksen, jonka tentit läpäistyäni minusta tuli vuonna 2011 ensimmäisenä suomalaisena Diplomate of the European College of Veterinary Ophthalmologists (Dip. ECVO), EBVS® European Specialist in Veterinary Ophthalmology.

Työkokemusta on kertynyt yliopistoilta Suomessa ja ulkomailla, Evidensia-ketjussa ja omassa yrityksessäni Ennansilmässä, jossa nykyisinkin työskentelen. 

Silmätutkimusten lisäksi teen monenlaisia silmäleikkauksia luomien asentovirheiden ja sarveiskalvovaurioiden ja -muutosten korjaamisesta linssiluksaatio- ja kaihileikkauksiin.
 

Potilastyössä minulle on tärkeää tehdä tutkimuksesta potilaalle mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen kokemus sekä antaa lemmikin omistajalle selkeä kuva hoidettavasta vaivasta, hoitovaihdoista, ennusteesta ja kustannuksista. Potilastyö keskittyy nykyisin Eläinklinikka Lexavetiin Helsingin Pukinmäessä. 

Potilastyön lisäksi opetus on minulle mieluista ja tarjoan Ennansilmän kautta erilaisia jatkokoulutuspalveluja.

Työn ohella olen toiminut asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja luottamustoimissa eläinten silmäsairauksiin ja eläinlääkäreiden jatkokoulutukseen liittyen.
 

bottom of page